ניר בן זקן
סדנת השיפורים הגרמנית MTM מציגה בתערוכת ג'נבה גרסה קרבית לפולקסוואגן אמארוק כתשובה אירופאית לפורד F150 ראפטור. עיקר השינוי נוגע ליחידת ההנעה המחליפה את מנוע 2.0 ליטר טורבו דיזל לטובת V8 טורבו דיזל בנפח 4.2 ל' תרומת אודי A8 המפיק 410 כ"ס ו-94.8 קג"מ ב-2,000 סל"ד, יותר מכפול מהאמארוק הסדרתי לו 182 כ"ס ו-42.8 קג"מ.

בדומה לגרסת המקור גם כאן הכוח עובר לכל ארבעת הגלגלים דרך תיבת הילוכים אוטומטית עם 8 יחסים המאפשרת תאוצה ל-100 קמ"ש ב-6 שניות בדרך למהירות מרבית של 240 קמ"ש (11.2 שניות ו-179 קמ"ש מרביים באמארוק סטנדרטי), ביצועים שעשויים להביך מכוניות ספורטיביות.

• מבחן רכב טנדר פולקסוואגן אמארוק
כדי לתמוך בתוספת הכוח בולמי הזעזועים והקפיצים מלפנים הוחלפו ביחידת קוייל אובר (בולם בתוך קפיץ) ייעודית בעוד קפיצי העלים מאחור הוסרו לטובת צמד כריות אוויר, דיסקים מחוררים בכל ארבעת הפינות (תופים מאחור באמארוק הרגיל) בקוטר 405 מ"מ מלפנים ו-356 מ"מ מאחור וצמיגי שטח של קופר במידה 305/50R20 המולבשים על חישוקי BBS חותמים את השינויים המכאניים.

תא הנוסעים הפך יוקרתי יותר תודות לריפוד אלקנטרה לדיפונים למושבים ולהגה וגימורי קרבון במרכז הקונסולה כך שספק אם הוא מתאים לכניסה עם מגפי רפתנים או נעליים אוסטרליות מלאות בוץ בלשון המעטה.
בשונה מקונספטים אחרים שנשארים באולמות תצוגה ממוזגים כמקדמי מכירות בלבד, את האמארוק הזה תוכלו לרכוש אם יש לכם את הסכום אותו דורשת MTM סדנת השיפורים, 200 אלף אירו לפני מיסים. בארה"ב תוכלו בסכום הזה לרכוש ארבע ראפטורים ולהישאר עם עודף לבוריטו בבאחה.