במסגרת תערוכת הרכב המסחרי והכבד הבי"ל בהאנובר שבגרמניה בסוף חודש ספטמבר חשפה פולקסווגן גרסת ה'חד-קבינה' חדשה לטנדר 'אמארוק' (Amarok) שתצטרף בעוד כחצי שנה אל הגרסה כפולת תא הנוסעים בה הושק הטנדר. לאמארוק חד-הקבינה ארגז באורך פנימי של 220 ס"מ. הוא מיוצר כמו גרסת הדאבל קבינה בארגנטינה.
מעניין אולי עוד יותר הוא הפולקסווגן טרנספורטר רוקטון (Rockton) – גרסת שטח קשוחה של הטרנספורטר סינכרו, וממשיך דרכם של דגמי הסינכרו הקשוחים שהוצעו לטרנספורטר מאז שנות ה-70'. עם קהל יעד של עובדי שטח כמו קבלני תשתיות ובנין, חקלאים, ציידים ויחידות חילוץ בשטחים קשיי-עבירות תוכנן ונבנה הרוקטון בהתאם; הוא נעדר הצטעצעויות מיותרות, עיצוב הפנים פשוט, תכליתי ו-וורסטילי, הרצפה ללא שטיחים קשים לייבוש או ניקוי ובאותו הראש תוכננו גם מערכות ההינע, המתלים והגיר. ההנעה הכפולה הקבועה מתבצעת באמצעות מערכת ה-4MOTION הידועה של פולקסוגן שעברה חיזוקים ועדכונים מתבקשים, בכלל זה נעילת דיפרנציאל מלאה מאחור. מרווח הגחון גדל ב-30 מ"מ ביחס לטרנספורטר 4MOTION סטנדרטי בין היתר הודות לבולמי זעזועים וקפיצים קשוחים יותר. מגיני גחון, חישוקי מתכת פשוטים וצמיגי שטח אמיתיים משלימים את פוזת ה"באתי לעבוד" של הרוקטון.
כהגדרת יוצריו, אמור הרוקטון "להוביל ללא קושי בתנאי דרך קשים חמישה מבוגרים ומטען מכובד" (היצרן לא מסר פרטים טכניים מפורטים).
שני הדגמים לא צפויים להגיע לארץ בזמן הקרוב. בעתיד הרחוק יותר יש בהחלט למה לצפות.
גם לחמותי יש כזה!