תומר הדר
במדינות מתוקנות, קרי מדינות שאינן ישראל – ואם להיות יותר ספציפיים – מדינות שהן כן בריטניה, התקיים השבוע goodwood festival of speed – שהוא חגיגה מטורפת של מוטוריקה, לאוהבי מוטוריקה, חובבי מוטוריקה וכל מי שמתרגש כמונו מריח של בנזין.

העיקרון פשוט: יש פארק, בפארק יש מסלול. העסק נמצא בשטח של אחוזה. פעם הגיעו לשם סתם משוגעים לדבר, שלורד בריטי שמח לארח במסגרת היותו עשיר. לאחר מכן הגיעו עוד אנשים, ואז הגיעו יצרני הרכב, במיוחד הבריטים שבאו לעשות שרירים.

אך גם הגרמנים שהגיעו עם שלוש אותיות: AMG, וסמל של כוכב. וכמה רכבי שטח, שאומנם לא ממש עלו על המסלול הסלול, אך בהחלט ירדו למסלולים שאינם סלולים. G קלאס, GL קלאס, מרצדס הביאה את כל מה שארבע על ארבע כדי לעשות גוד טיים לכל מי שהגיע לאירוע ולהדגים, בקטנה, כמה הצלבות.

לצד רכבי השטח והכביש שטח, מרצדס הביאה לדרך גם כמה רכבים נוספים, למשל E63- וגם c63 black series, שיהיה. אנחנו מאשרים.
