יום שני , 17 מרץ 2025
זה לא חדש שדגמים מקבלים שמות שונים בשווקים שונים - אז הנה סקודה לה לואוק - זה קארוק בסין. צילום: סקודה
זה לא חדש שדגמים מקבלים שמות שונים בשווקים שונים - אז הנה סקודה לה לואוק - זה קארוק בסין. צילום: סקודה

סקודה לה לואוק?

תומר הדר

שימו לב שימו לב: סקודה חושפת רכב כביש שטח חדש, בעל חמישה מקומות ישיבה: מדובר בסקודה לה לואוק החדשה, המבטיחה יכולת שטח מסוימת ומראה אופייני. הלה לואוק (בסינית זה הולך ככה: 柯珞克) יוצג באופן רשמי בתערוכת גואנגז'ו הקרובה ולא יגיע לישראל אי פעם. כי הוא עוד מעט יגיע לכאן בכל מקרה. וקוראים לו "קארוק".

https://www.youtube.com/watch?v=yaECC3cIrow

מפתיע? למען האמת לא: קונצרן פולקסווגן משווק את הקארוק בדרום אמריקה כשהוא נושא את סמלי פולקסווגן ונקרא "טארו"– ואילו בסין, שם סקודה משווקת מכוניות, הדגם צפוי להיקרא "לה לואוק", שם שהסינים כנראה יצליחו לעכל יותר בקלות ממה שיצליחו לקבל את שמו של הקארוק, קומפלט עם הסיפורים על הדובים וכל העסק הזה.

מבחן השוואתי סקודה קודיאק מול מיצובישי אאוטלנדר מול ניסאן אקסטרייל

היצע מנועי הסקודה לה לואוק כולל מנועי 1.2 ו1.4 ליטרים מוגדשים, שאנו מכירים היטב מהיצע דגמי פולקסווגן, אם כי באירופה ההיצע מורכב ממנועי 1.5 בנזין ו 1.0 משולש בוכנות.

Check Also

פולקסווגן טיגואן גורר חזק

דור מנועי 2.0ל' טורבו מעודכן חזק יותר ועם מומנט רב יותר, הנעה כפולה יעילה מתמיד ואפילו וו-גרירה חכם שמתאים אוטומטית את מפות ניהול הכוח. פולקסווגן טיגואן נתרם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *