שבת , 5 יולי 2025

סובארו XV-קונספט

סובארו חשפה רכב תצוגה בשם-XV קונספט, המהווה למעשה מבט ראשון על האימפרזה הבאה. אמנם ניתן להתבלבל בשל בחירת השם התמוהה – בתחילת 2010 הוצגה אימפרזה XV בז'נבה – גרסת קרוסאובר על בסיס ה-B3 סטיישן העכשווית, אך כאן מדובר כאמור על האימפרזה הבאה.

ניתן להבחין בנקל בעיצוב השונה וב"פרצוף סובארו" החדש. ה-XV קונספט הוצגה עם מנוע 2.0 ליטר-4-צילינדרים בתצורת בוקסר המוכר של סובארו ששודך לגיר רציף. ההנעה כפולה-קבועה וככל הנראה שהגרסה המוכנה לייצור תוצע גם בואריאציית שטח, למרות שרכב התצוגה צוייד בצמיגי כביש בחתך נמוך (245/45-19).

גרסה מוכנה לייצור תוצג ככל הנראה עד לסוף שנה זו והשיווק יחל בסמוך או בתחילת השנה הבאה. סובארו XV קרוסאובר תיהפך אז בהחלט לאקטואלית גם עבורנו.

Check Also

רוצים רכב בטיחותי ב-2025? בחרו יונדאי או ג'נסיס

15 דגמים על פני שלושת מותגי קבוצת יונדאי זכו בדירוגי בטיחות מצטיינים במבחני הריסוק של IIHS בארה"ב. מחזקים את מעמדה של הקבוצה כבעלת מספר הדגמים הבטיחותיים הרב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *