רוני נאק
אתמול הודיעה דונגפנג, שבבעלות ממשל סין, על דחייה של כשנה בהתחלת היצור של סוללות מצב מוצק. הודעה זו מגיעה לאחר שכבר יצרה ציפיה בהודעה רשמית בחודש שעבר, כי תתחיל לשווק לציבור רכבים עם סוללות אלה כבר בסתיו 2026.
הסיבה לדחיה לא התפרסמה באופן מפורש וזו הגיעה לאחר ביקור של דירקטורים חיצוניים במפעל הסוללות. החברה רמזה כי צוות המו"פ עדיין דן בנושאים טכניים, עלויות היצור והיכולת להגיע לנפח יצור משמעותי. מפת הדרכים עודכנה וזזה שנה קדימה – לסתיו 2027.
להזכירכם, דונגפנג הכריזה כי פיתחה בהצלחה סוללת מצב מוצק בה האלקטרוליט הנוזלי מוחלף בממברנה מחומרים מרוכבים. לפי הודעתה לסוללה יש צפיפות אנרגטית של 350 וואט-שעה/ק"ג (כ-40% יותר מסוללת NMC) והיא נותרת פעילה בתחום טמפ' שבין מינוס 30 מעלות ל-170 מעלות. היצרנית מתכננת להשתמש בטכנולוגיה הזו בפלטפורמה חדשה של 1,200 וולט בעלת יכולת טעינה הזויה של עד 2 מגה-וואט.
מה מכל זה יתמשש ומתי?
שטח מכוניות, אופניים, אופני הרים, אביזרי אופניים, מסלולי טיול, שטח, מחנאות, ניווט

.jpg)


