תומר הדר
טוב תראו: אין לנו שום בעיה עם לנד רובר דיסקאברי. נהפוכו- יצרנית שמייצרת עדיין רכב שמצויד מהמפעל בנעילה אחורית וב-LOW- ובשווקים מסוימים אפילו משווקת גרסה קרבית – איתנו אין לה בעיה.
אך עם זאת-לנו יש איתה בעיה. זו בעיה ישבנית: הישבן של הדיסקו, מה לעשות, הוא ישבן עקום. לא ברור לנו למה הדיסקאברי יצא ככה מהמפעל. אולי ביציאה עומד בריטי שתפקידו הוא לסטור לכל דיסקאברי בישבן ולשלוח אותו לדרכו בצווחות של אושר,ולכן לדיסקאברי יש ישבן עקום לחלוטין עם לוחית רישוי בצד. אולי זה סתם….מה שבטוח-לא יפה במיוחד.
• מבחן דרכים לנד רובר דיסקברי 5
כעת מתברר שהמאפיין העיצובי הזה, שעליו אנשי לנד רובר השתפכו באושר כחלק בלתי נפרד מן הזהות והמהות הוא בעצם חתיכת פלסטיק, יקרה כמובן, שניתנת לשליפה ולהחלפה-ולחברת STARTECH יש פתרון: יציקת פלסטיק אחרת- הפעם ישרה לחלוטין וסימטרית- שמחליפה את הפלסטיק ההוא עם הלוחית העקומה. הבעיה נפתרה, לבריאות.
כמה עולה התענוג הכולל עיצוב מחדש של הישבן? תחזיקו חזק: 809 יורו. זה הכול. כמו סט צמיגים. בהצלחה