רוני נאק
האם הסדנה הלא קטנה שכבר זכתה לסטאטוס של יצרנית לפני לא מעט שנים עומדת להתעלות על המקור? פורשה שמתמודדת עם צניחה מבהילה ברווחיות (משהו כמו 94%) – מי שהחלה את דרכה כסדנה לשיפורים ושיפוצים ועשתה זאת בכזה עומק שזיכה אותה לסטאטוס של יצרנית רכב – עומדת להציג את מכונית העל שפורשה כל-כך חסרה כיום.

עם שם הקוד B8 – המנוע עדיין אינו ביצור סדרתי אבל מה שכן אפשר לומר זה שיש לו שמונה צילינדרים בתצורת בוקסר, נפח של 4.8 ליטרים והוא נושם דרך שני מגדשי טורבו. RUF מדברת על תפוקה של כ-1,000 כ"ס ו-102 קג"מ. המנוע פותח מאפס בין כתלי RUF והוא מצא מנוחה בין גלגליה של CTR3 – תחשבו על זה כמו על קיימן על סטרואידים ועם בסיס גלגלים מוארך. ההנעה אחורית דרך – תחזיקו חזק – תיבת הילוכים ידנית עם 6 הילוכים וגם זה דורש היום לא מעט קוחונס לשלב ברכב כה חזק – תשאלו את אסטון מרטין.
המנוע הזה עשה את הופעת הבכורה שלו ממש אתמול בפסטיבל גודווד באנגליה – דבר משמח בפני עצמו יצר התהלבות גלובלית אדירה ונותן לנו תקווה שהעתיד של רכבי העל עדיין יהיה בעל טעם וריח והמון דציבלים.
שטח מכוניות, אופניים, אופני הרים, אביזרי אופניים, מסלולי טיול, שטח, מחנאות, ניווט

.jpg)


