תומר הדר
סוכנות מכוניות לים התיכון, יבואנית הטנדרים של ראם נערכת לקראת יבוא של הראם 2,500, אחיו הקטן של הראם 3500 המשווק בישראל. כך עולה מפרסומים מוקדמים של היבואנית שנשלחו ללקוחות. כיום משווק בישראל רק ראם 3500, הטנדר הכבד של דודג' המצויד במנוע טורבו דיזל של קאמינס – אך בשנה הבאה כאמור ישווק גם ה-2500.

משקלו של הראם 2500 שישווק בשוק הישראלי יתאים לבעלי רישיון ג'. ששווי השימוש עליו נמוך במיוחד ויש עליו הכרה מלאה במס, לטנדרים שאינם מוגדרים בפועל כמשאית קלה אין הכרה במס.

בדומה לאח הגדול, גם הראם 2500 מצויד במנוע טורבו דיזל 6 ציל' טורי של קאמינס, בנפח נאה של 6.7 ליטרים (שמוצע בארה"ב כמובן לצד מנועי המי) ובהתחשב בהימצאה של מערכת הנעה כפולה – יתכן שמדובר באחת מחבילות השטח היותר מעניינות שיגיעו לשוק הרכב בישראל.
הראם 2500 הוא רישיון ג' לכל דבר
המשקל הכולל של הרכב הוא 4.5 טון
בשונה מ-3500 שהוא 5.3
במספרים פשוטים יותר
משקל העמסה ברכב ירד ב-800 קילו פחות או יותר
והבדל המרכזי הוא שהרכב מגיע עם סלילים מאחורה ולא עם עלים
כך שהרכב פחות קופצני והרגשה בתוך הרכב נוחה הרבה יותר !!!
אם תרצה פרטים נוספים על הרכב אין בעיה שנדבר בפרטי …..
אתם יכולים לתקן את הכתבה. הראם 2500 יהיה רישיון C1 (ג' בלעז) ולא רישיון ב'
גילוי נאות….
תוקן
איך מגיעים למשווק של ראם בארץ?
תודה
השאר פרטים בצור קשר שלנו ואנו נדאג לחבר ביניכם
בשבוע שעבר עשיתי על ה ראם 2500 נסיעת מבחן – הרכב מדהים – נוסע חלק ובעיקר יציב מאוד – גם בשטח. כשאני קורא את המפרט שלו נדמה שהוא נותן את התמורה הטובה ביותר בעבור הכסף ועונה על הצרכים. עבודה יפה.