רוני נאק
ריקולים במותגי הרכב הסיניים הם נדירים יותר מניבים בתרנגולת. הסיבה לכך היא שהסינים לעולם לא טועים ומשחררים לעולם מכוניות מושלמות וקסומות. במילים אחרות, יש כאן עניין תרבותי של להודות בטעות ולקחת אחריות. למען הדיוק היו בעבר ריקולים, בודדים, לרכבים שהגיעו למערב, אולם באופן יחסי לכמות המותגים, הדגמים, הגרסאות והמשקל הסגולי הרב שיש ל"טק" (או טק-לכאורה בחלק מהמקרים) במכוניות האלה – בהחלט שככל הנראה מדובר ביוניקורנים של עולם הרכב, או שפשוט ישנו טיוח.
אחרי כל זה, שיאומי שהעלתה לכבישים כמעט 140 אלף של דגם ה-SU7 שזכתה לשבחים והלל רב – וגם את ההפך הגמור במקרים רבים – מזמנת בסין כמעט 31 אלף יחידות של הסדאן-הספורטיבית-טקית שלה לריקול בשל חשש מכשל במערכת סייען החניה האוטונומי.

גורמים רשמיים של Xiaomi הסבירו שפונקציית החניה האוטונומית של כמה מכוניות SU7 סבלה מכשל מדי פעם בסנכרון התזמון של שירות הענן. יצרנית הרכב דיווחה כי היא הטמיעה "אמצעי מניעה" יעילים, דרך הענן ולאחר מכן שיפרה את היתירות של סייען החניה האוטונומי. לפי המקור שיאומי אישרה שהסיכון סולק.
עוד על פי המקור, שיאומי ביצעה חודשיים של בדיקות ואימות, שאחריהם אישרה שהפתרון לבעיה בטוח ואמין. רק אחר כך, החברה הודיעה על הריקול ועל שדרוג תוכנת החניה באמצעות OTA – כלומר עדכון מהאוויר. זה אומר שבעלי Xiaomi SU7 יוכלו לעדכן את התוכנה ברכבים שלהם בלי צורך לבקר פיזית במרכזי השירות, להינות מקפה שחור של מוסכים ולהכיר אישית את אנשי המקצוע המטפלים ברכב הנדיר שלו.